Systeemwanden


Met systeemwanden maakt u snel en eenvoudig de indeling voor uw kantoor of andere werkomgeving. Doordat er verschillende typen wanden zijn kan de indeling van een kantoor voor iedere situatie geschikt gemaakt worden. Hieronder staan enkele eigenschappen van systeemwanden.

Flexibel
Systeemwanden worden veel toegepast omdat ze zeer flexibel zijn. Doordat wanden zijn te demonteren, kunnen ze worden verplaatst en weer worden opgebouwd. Hier door is uw kantoor makkelijk aan te passen wanneer dit mogelijk is.

Eindeloos veel kleuren
De afwerkingmogelijkheden van de wanden is door het gebruik van verschillende materialen eindeloos. Zo kan een wand bestaan uit gipsplaten met Durafort, wat in vele kleuren leverbaar is. Maar ook metaallook, of een houtfineer afwerking is mogelijk.

Brandwerend en geluidsdempend
Het materiaal waar van de wanden zijn vervaardigd is brandwerend en door het plaatsen van extra lagen kan het geluidsdempend effect aanzienlijk worden verbeterd. Dit levert een veilige en comfortabele werkomgeving op.

Snel
De systeemwanden worden vooraf op de juiste maatvoering geproduceerd, waarna deze in een zeer korte bouwtijd geplaatst worden. Dit is geheel van deze tijd, waar tijd geld kost.

Meer informatie

Wij geven u graag een persoonlijk advies over welke scheidingswanden het meest geschikt zijn voor uw situatie. Wij doen dit graag door middel van een inventarisatie gesprek wanneer het u dat uit komt. Klik hier om contact met ons op te nemen