Vloeren

Vloeren vormen letterlijk en figuurlijk de basis waarop we wonen en werken. We zitten, staan en lopen, ontwikkelen en fabriceren, eten en drinken, ontvangen relaties en vergaderen er op.

Voor al deze situaties zijn er diverse vloeren beschikbaar. Maar niet voor alle situaties is één vloer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan de vloer op een wandelgang. De vloer die hier ligt moet een hoge slijtvastheid hebben. En een vloer in een directiekamer moet en luxe uitstraling tonen.

Wij bieden de volgende type vloeren:

Tapijt
Tapijt is er in vele verschillende soorten ontwerpen.

Tapijttegels
Gemak is een kernwoord bij dit type vloer. Zo kan er, als er bijvoorbeeld een vlek is, makkelijk een tegel worden vervangen. Ook kan deze vloer makkelijk verplaatst worden naar bijvoorbeeld een ander kantoor of werkomgeving. Ook is het mogelijk om speelse mozaïek te creëren, door verschillende kleuren tapijttegels door elkaar te gebruiken.

Marmoleum
Marmoleum wordt gekenmerkt door de fraaie marmer structuren en vele mogelijke kleuren. En heel belangrijk de duurzaamheid van het product.

Dit hygiënische, praktische en decoratieve product is vooral geschikt voor project toepassingen zoals ziekenhuizen, scholen, vliegvelden en publieke gebouwen, enz. Marmoleum wordt daarnaast ook steeds meer gebruikt in kantoren, restaurants, hotels en voor particulier gebruik.